Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Wonen in Roosenhorst

In Roosenhorst komen 41 eigentijdse landschapswoningen, verspreid over vier ‘kamers’ met ieder een eigen karakter: u woont hier straks in de Bosrand, de Boomgaard, het Landhuis of het Lint. Elk ruim en groen opgezet, met prachtige woningen die zorgvuldig worden ingepast in een nieuw aan te leggen landschap. De woningen onderscheiden zich door hun smaakvolle architectuur en hoogwaardige afwerking.

Groen, bewust en duurzaam
De woningen in Roosenhorst hebben geen gasaansluiting en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM-principe (nul-op-de-meter). Dit betekent dat iedere woning straks voorzien is van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling en een Warmte Terug Win-installatie. De energievraag wordt zoveel mogelijk opgevangen door het gebruik van hoogwaardige isolatie en triple glas. 

De Bosrand & De Boomgaard

In de Bosrand komen 5 ecologische landschapsvilla’s met een woonoppervlak van ruim 220 m². De villa’s liggen aan het water en hebben achter een prachtig vrij uitzicht over het open landschap. Uniek aan deze villa’s is de verrassende inrichting door de split levels. Dit wordt ook doorgevoerd in de riante tuin, wat een speels tuinontwerp mogelijk maakt. Verder komt er aan de waterkant een steiger waar u uw sloep kunt aanmeren.

In de Boomgaard komen 12 grote twee-onder-één-kap-woningen vanaf 161 m² en 2 vrijstaande woningen van 187 m².
De houten gevels en rieten kappen zorgen voor een landelijk en sfeervol karakter. Naast een privéperceel, heeft de Boomgaard ook een collectief perceel.

Het Landhuis

In het moderne Landhuis komen 2 penthouses en 12 ruime appartementen van 121 tot 223 m², met een groot en zonnig terras of balkon. Het Landhuis beschikt over 4 woonlagen en kenmerkt zich door zijn charmante uitstraling. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en de wisselingen in de jaargetijden gaan niet onopgemerkt aan u voorbij. 

Het Lint

Het Lint is nog niet beschikbaar.
U vindt hier later meer informatie.

Interesse?

Wij informeren u graag over de voortgang van Roosenhorst en rekenen op een start verkoop in de loop van januari 2019. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van de stand van zaken en een uitnodiging ontvangen zodra we in verkoop gaan? Meld u dan snel aan als geïnteresseerde en geef gelijk de voorkeur van uw favoriete bouwnummer(s) aan ons door!

Aanmelden