Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Wonen in Roosenhorst

In Roosenhorst komen 41 eigentijdse landschapswoningen, verspreid over vier ‘kamers’ met ieder een eigen karakter: u woont hier straks in de Bosrand, de Boomgaard, het Landhuis of het Lint. Elk ruim en groen opgezet, met prachtige woningen die zorgvuldig worden ingepast in een nieuw aan te leggen landschap. De woningen onderscheiden zich door hun smaakvolle architectuur en hoogwaardige afwerking.

Het Landhuis

In het moderne Landhuis komen 2 penthouses en 12 ruime appartementen van 121 tot 223 m², met een groot en zonnig terras of balkon. Het Landhuis beschikt over 4 woonlagen en kenmerkt zich door zijn charmante uitstraling. Prachtig licht schijnt door de grote raampartijen en de wisselingen in de jaargetijden gaan niet onopgemerkt aan u voorbij. 

Het Lint

In het Lint komen 8 unieke woningen met een woonoppervlak tussen de 168 en 180m2, verspreid over 2 eilanden met een gemeenschappelijk perceel. De woningen worden omringd door water en groen, stroken bos, natuurlijke beplanting en prachtige bloemen. U beschikt over een riante tuin die u geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Bovendien kenmerken de woningen zich door hun onderhoudsarme materialen en worden ze gebouwd volgens het nul-op-de-meter principe.

De Bosrand & De Boomgaard

In de Bosrand komen 5 ecologische landschapsvilla’s met een woonoppervlak van ruim 220 m². De villa’s liggen aan het water en hebben achter een prachtig vrij uitzicht over het open landschap. Uniek aan deze villa’s is de verrassende inrichting door de split levels. Dit wordt ook doorgevoerd in de riante tuin, wat een speels tuinontwerp mogelijk maakt. Verder komt er aan de waterkant een steiger waar u uw sloep kunt aanmeren.

In de Boomgaard komen 12 grote twee-onder-één-kap-woningen vanaf 161 m² en 2 vrijstaande woningen van 187 m². De houten gevels en rieten kappen zorgen voor een landelijk en sfeervol karakter. Naast een privéperceel, heeft de Boomgaard ook een collectief perceel.

Interesse?

Heeft u interesse om te wonen in Roosenhorst? Meld u dan aan via onderstaande button. Voor vragen over Roosenhorst kunt u terecht bij onze makelaars van de Woonexpert. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina. Zij helpen u graag verder!

Aanmelden