Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Locatie

 

Over de omgeving
Roosenhorst vindt u in de Groene Zone tussen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. Een unieke locatie door de cultuurhistorische- en landschappelijke kwaliteiten. Het fijne van Roosenhorst is dat er in de omgeving veel te genieten en ontdekken valt. U woont hier in een prachtige omgeving, met talloze voorzieningen binnen handbereik.

Spring op de fiets en sta binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Voorschoten. Of vaar, via de directe vaarverbinding naar de Vliet, naar het mooie centrum van Leiden. Ook Kasteel Duivenvoorde, manege Vreehorst en recreatiegebied Vlietland zijn om de hoek. En voor een heerlijk diner kunt u terecht bij Restaurant de Knip.

Over Voorschoten
Om de hoek van Roosenhorst vindt u het gezellige centrum van Voorschoten. Deze plaats heeft alles wat wonen in een groot dorp fijn maakt: een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, 8 basisscholen en een sfeervol dorpscentrum uit 1850 met gezellige terrassen en winkeltjes. Verder ligt Voorschoten zeer centraal en vlakbij de A4. Grotere steden als Den Haag, Leiden, Amsterdam en Schiphol zijn goed te bereiken. En binnen een kwartier rijden staat u op het strand om even heerlijk uit te waaien!