Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Faq

Op deze pagina vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact op met onze makelaars van de Woonexpert. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina.

Verkoop

Alle woningen in de Boomgaard, de Bosrand en het Lint zijn verkocht. In het Landhuis is nog 1 luxe appartement beschikbaar

Woningen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning in te delen. Samen met de klantbegeleider van Vink Bouw worden uw woonwensen bekeken en getoetst aan de verschillende regelgevingen (bestemmingsplan, bouwbesluit, Woningborg etc). Daarnaast worden uw woonwensen gecontroleerd op technische uitvoerbaarheid.

Een open haard of houtkachel is niet meer toegestaan bij nieuwbouw, in verband met het milieu onvriendelijke karakter van de uitstoot van verbrandingsgas/ fijnstof. Op de afbeeldingen zijn  wel 'schijn"schoorstenen te zien. In deze schijnschoorstenen bevindt zich de in- en uitblaas van de mechanische ventilatie van de woning.

De woningen en appartementen in Roosenhorst hebben geen gasaansluiting en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM principe (nul-op-de-meter). Dit betekent dat iedere woning straks voorzien is van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling en een warmte-terug-win ventilatiesysteem. De energievraag wordt zoveel mogelijk opgevangen door het gebruik van hoogwaardige isolatie en triple glas. Verder wordt het regenwater afgevoerd op de sloten, er wordt veel groen aangeplant en er wordt zo min mogelijk verharding aangelegd in Roosenhorst.

Wanneer u in het Landhuis woont, krijgt u 2 eigen parkeerplekken in de beveiligde half-verdiepte parkeergarage. Hier is ook ruimte voor uw uw (elektrische) fiets. Langs de wegen door Roosenhorst worden parkeerplekken aangelegd voor bezoekers.

Wanneer u in het Landhuis woont, heeft u de beschikking over een ligplaats aan de collectieve steiger voor uw sloep. De sloten in Roosenhorst zijn via de Horstsloot direct verbonden met de Vliet. 

Bij de Lint woningen komen geen steigers. Als u een steiger wenst, dan kunt u hiervoor na oplevering van de woning een bouwvergunning voor een steiger bij de gemeente Voorschoten indienen. Het is aan de gemeente of zij deze bouwvergunning verlenen.

Bouw en oplevering

De bouw van de Bosrand, Boomgaard en het Landhuis is gestart. De woningen worden eind 2020 opgeleverd, de appartementen in de zomer van 2021. De bouw van het Lint start in het najaar van 2020 en worden eind 2021 opgeleverd.

De bouwtijd van de woningen is circa 1 jaar. 
De bouwtijd van het appartementengebouw is circa 1,5 jaar. De verwachting is dat de appartementen medi0 2021 worden opgeleverd.