Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Faq

Op deze pagina vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact op met onze makelaars van de Woonexpert. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina.

Verkoop

De verkoop is gestart. Er zijn nog een paar bouwnummers beschikbaar. De beschikbare bouwnummers kunt u zien in de woningselector. Indien u zich voor een beschikbaar bouwnummer inschrijft door middel van het digitale inschrijfformulier, neemt de makelaar contact met u op. U kunt zich ook inschrijven als reservekandidaat voor een bouwnummer dat onder optie staat. 

Er is hoger beroep ingediend tegen het bestemmingsplan van het Lint. Het beroep moet behandeld worden door de Raad van State. Het is nog niet bekend wanneer de Raad van State de zaak in behandeling neemt. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Woningen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning in te delen. Samen met de klantbegeleider van Vink Bouw worden uw woonwensen bekeken en getoetst aan de verschillende regelgevingen (bestemmingsplan, bouwbesluit, Woningborg etc). Daarnaast worden uw woonwensen gecontroleerd op technische uitvoerbaarheid.

Nee, een uitbouw is niet toegestaan. In het bestemmingsplan van Roosenhorst staat een maximaal bebouwd oppervlak voorgeschreven.
Het huidige plan valt binnen deze norm, maar een uitbouw is hierin niet mogelijk.

Een open haard of houtkachel is niet meer toegestaan bij nieuwbouw, in verband met het milieu onvriendelijke karakter van de uitstoot van verbrandingsgas/ fijnstof. Op de afbeeldingen zijn  wel 'schijn"schoorstenen te zien. In deze schijnschoorstenen bevindt zich de in- en uitblaas van de mechanische ventilatie van de woning.

De woningen in Roosenhorst hebben geen gasaansluiting en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM principe (nul-op-de-meter). Dit betekent dat iedere woning straks voorzien is van zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming- en koeling en een warmte-terug-win ventilatiesysteem. De energievraag wordt zoveel mogelijk opgevangen door het gebruik van hoogwaardige isolatie en triple glas. Verder wordt het regenwater afgevoerd op de sloten, er wordt veel groen aangeplant en er wordt zo min mogelijk verharding aangelegd in Roosenhorst.

Elke woning in Roosenhorst heeft een inpandige parkeergarage voor 1 auto. Daarnaast is er op de privéoprit ruimte voor een tweede auto. De appartementen en penthouses krijgen 2 parkeerplekken in de parkeergarage onder het gebouw. Langs de wegen door Roosenhorst worden parkeerplekken aangelegd voor bezoekers.

Afhankelijk van de 'kamer' waarin u gaat wonen, heeft u de beschikking tot een eigen aanlegsteiger voor uw sloep, of tot een ligplaats aan een gemeenschappelijke steiger. De sloten in Roosenhorst zijn via de Horstsloot direct verbonden met de Vliet. 

Bouw en oplevering

In september 2019. De eerste maanden zijn wij bezig met het bouwrijp maken van het terrein. Vervolgens kan er gestart worden met de bouw van de woningen. De eerste bouwactiviteit is het heiwerk.

De bouwtijd van de woningen is circa 1 jaar. Dit betekent dat de woningen eind 2020 opgeleverd worden.
De bouwtijd van het appartementengebouw is circa 1,5 jaar. Naar verwachting worden de appartementen medio 2021 opgeleverd.