Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Smaakvol wonen

In het waardevolle gebied “De Duivenvoordecorridor” in Voorschoten verrijst een bijzondere woonwijk: Roosenhorst. Hier woont u in een rijk, historisch landschap met een directe vaarverbinding naar de Vliet. Het omringende water en groen zorgen voor een permanent vakantiegevoel, met alles wat het leven prettig maakt binnen handbereik.

Meld u nu aan

41 Eigentijdse landschaps woningen

In Roosenhorst komen 41 eigentijdse landschapswoningen, verspreid over vier ‘kamers’ met ieder een eigen karakter: u woont hier straks in de Bosrand, de Boomgaard, het Landhuis of het Lint. Elk ruim en groen opgezet, met prachtige woningen die zorgvuldig worden ingepast in een nieuw aan te leggen cultuurlandschap. De woningen onderscheiden zich door hun smaakvolle architectuur, hoogwaardige afwerking en worden duurzaam ontwikkeld volgens het NOM-principe (nul-op-de-meter).

De Bosrand

5 riante villa's
220 m2 woonoppervlak
1200 - 1300 m2 perceel
Vanaf €1.250.000 V.O.N.
In verkoop

De Boomgaard

2 vrijstaande woningen van 187 m²
12 2^1-kapwoningen van 161-166 m²
485 - 725 m² perceel
Vanaf €799.000 V.O.N.
In verkoop

Het Landhuis

12 appartementen
2 penthouses
121 - 223 m2 woonoppervlak
Van €685.000 tot €1.350.000 V.O.N.
In verkoop

Het Lint

8 lintwoningen
Verwachte start verkoop: zomer 2019

 

Plankaart

klik op één van de kamers voor meer informatie

Planning

Bouwnummervoorkeur

Eind 2018
Geef je bouwnummer voorkeur door

Start verkoop

Start verkoop
Januari 2019

Start grondwerk

Verwachte start grondwerk
Zomer 2019

Start bouw

Verwachte start bouw
Najaar 2019

Oplevering

Verwachte oplevering
2020/2021

Locatie

Roosenhorst vindt u in de groene zone tussen Voorschoten, Leidschendam en Wassenaar. U woont hier in een prachtige omgeving, met talloze voorzieningen binnen handbereik. Spring op de fiets en sta binnen 5 minuten in het gezellige centrum van Voorschoten. Of vaar, via de directe vaarverbinding naar de Vliet, richting het mooie centrum van Leiden. Ook Kasteel Duivenvoorde, manege Vreehorst en recreatiegebied Vlietland zijn om de hoek. En voor een heerlijk diner kunt u terecht bij Restaurant de Knip.

Roosenhorst ligt zeer centraal en vlakbij de A4. Grotere steden als Den Haag, Leiden, Amsterdam en Schiphol zijn goed te bereiken. En binnen een kwartier rijden staat u op het strand om even heerlijk uit te waaien!

Meer informatie

Interesse?

Meld u aan via onderstaande button. Voor vragen over Roosenhorst kunt u terecht bij onze makelaars van de Woonexpert. U vindt hun contactgegevens onderaan de pagina. Zij helpen u graag verder.

Aanmelden